Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Kleiner
Normaal
Groter
Hoe lang moet zalm bakken?
Je kunt deze vis ook bakken in de oven of op de BBQ.
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
1
minuut
min
Bereidingstijd
5
minuten
min
Totale tijd
6
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Internationaal
Porties
4
Personen
calorieën
171
kcal
Equipment
Koekenpan
Ingrediënten
800
Gram
Zalm
Olijfolie
Eventueel kruiden
Instructies
Plaats een grote
koekenpan
op het vuur en verhit de pan.
Leg nu de zalm met de huidkant eerst in de koekenpan. Bak de zalm op een halfhoog vuur gedurende 3 minuten totdat de huid bruin gekleurd raakt.
Keer de zalm nu voorzichtig om, en verlaag het vuur.
Bak deze kan gedurende een minuut of twee.
Je kunt goed zien wanneer de zalmmoten gaar zijn, als het vlees roze is geworden, maar niet meer vochtig is.
Trefwoord
Zalm bakken