Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Kleiner
Normaal
Groter
Hoe lang moet bloemkool koken?
Gebruik een verse bloemkool.
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Bereidingstijd
10
minuten
min
Totale tijd
13
minuten
min
Gang
Bijgerecht
Keuken
Internationaal
Porties
4
Personen
calorieën
25
kcal
Equipment
Pan
Ingrediënten
1
Bloemkool
Water
Eventueel zout
Instructies
Maak de bloemkool schoon en
snij
er middelgrote roosjes van.
Doe water met wat zout in de
pan
, en breng dit aan de kook.
Als het water kookt doe je de roosjes in het kokende water.
Laat de bloemkool 8 tot 12 minuten koken. De één heeft het immers liever wat harder, de ander liever wat zachter.
Wil je de stronk ook koken, dan heb je 12 tot 15 minuten nodig.
Trefwoord
bloemkool koken